top of page
  • Writer's pictureTimo Oving

Olivier Amelink verlaat PFA voor unieke kans bij PEC Zwolle VrouwenOlivier Amelink gaat per 1 augustus 2022 de Prestige Football Academy (PFA) verlaten. Na eerder dit jaar te zijn ingestapt bij PFA, en met veel enthousiasme zijn nieuwe werkzaamheden te hebben opgepakt, dient zich voor Olivier nu een unieke kans aan. Olivier treedt op 1 augustus in dienst als trainer van PEC Zwolle Vrouwen 1, dat uitkomt in de Eredivisie voor vrouwen. Gezien zijn lange verleden in het vrouwenvoetbal ziet Olivier dit als een enorme kans om te gaan werken op het hoogste BVO-niveau in het vrouwenvoetbal.


Hoewel hij veel plezier haalde uit zijn werkzaamheden bij PFA heeft Olivier besloten deze stap te maken. Helaas voor ons. Door zijn stap moeten we in de organisatie een aantal zaken anders gaan inrichten en organiseren. Op korte termijn communiceren we hoe we de ontstane vacature gaan invullen.


Gelukkig zijn we met Olivier overeengekomen dat hij op meerdere vlakken verbonden blijft aan de PFA en zo een bijdrage blijft leveren aan onze doelstellingen.


We wensen Olivier uiteraard veel succes bij de PEC Zwolle Vrouwen!

482 views0 comments

コメント


bottom of page