top of page
IMG_7446.JPG

TRAINING

We Develop Talent

onze
trainingswijze

Bij PFA staat de ontwikkeling van talenten centraal. Onze manier van trainen is er dan ook op gericht om het beste naar boven te halen in elke individuele speler. Bij ons draait het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. Wij geloven echt in de waarde van goede trainers en nauwe begeleiding voor elke speler. Onze trainers zijn professionals: zij komen uit het betaald voetbal en hebben sterke didactische vaardigheden en ervaring als coach. De trainingen en begeleiding worden voor een beperkt aantal spelers tegelijkertijd verzorgd. Zo krijgt elke speler de benodigde aandacht en ondersteuning die hij nodig heeft.

 

PFA heeft verschillende soorten trainers in dienst die elk specifieke trainingen verzorgen op specialistisch niveau. Zij worden hierbij voorzien van materialen van de hoogste kwaliteit. Zo verzekeren wij elke speler van een persoonlijke aanpak en faciliteren wij trainingen en begeleiding van een uitermate professioneel niveau.

 

Wij bieden spelers de keuze uit twee verschillende modules: de Academy module en de Club module. Zo krijgt elke speler de kans om een programma te kiezen dat het beste bij zijn situatie past.
 

20210929-JB_NL_20210929_8907.JPG

Academy 
module

JB_NL_20210828_0439.JPG

club 
module

bottom of page