top of page
IMG_4701.JPG

CLUBMODULE

We Develop Talent

20210925-JB_NL_20210925_7535.JPG

CLUB
module

Trainen én wedstrijden spelen tegen onder andere betaalde voetbalclubs? Met de club module van Achilles/PFA in Enschede kan het. Achilles/PFA is met haar jeugdteams de hoogst spelende amateurclub in Oost- en Noord Nederland, met teams die louter op top amateur divisie niveau of BVO niveau spelen!

Voor spelers uit Oost Nederland die toe zijn aan een club met alleen maar jeugdspelers die ambitieus, getalenteerd en fanatiek zijn, is een overstap naar de jeugdopleiding van Achilles/PFA een mogelijkheid. De speler zal dan doordeweeks twee (O11 en O12) tot drie keer (O13 t/m O23) trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. De speler is dus in dit geval exclusief lid van Achilles/PFA.

 

De hoogte van de contributie bedraagt € 78,- per maand. Dit is inclusief contributie om als bondslid mee te kunnen doen aan de KNVB competities en inclusief wedstrijd- en presentatiekleding.

Voor alle spelers is er een intensief programma, met meerdere groepstrainingen per week. Daarnaast verzorgen we ook onderstaande onderdelen voor onze spelers:

- Individuele training
- Small group training
- Fysieke training

- Video-analyse (VEO)

bottom of page