20211019-JB_NL_20211019_3619.JPG

OVER ONS

We Develop Talent

_WAD2076.jpg

over ons

Prestige Football Academy (PFA) is een professionele voetbalacademie voor spelers van 10 tot 19 jaar. Met onze Academy Module en Club Module willen we talentvolle amateurvoetballers helpen zich verder te ontwikkelen. Dit doen we door professionele begeleiding te bieden en trainingen te verzorgen met goed opgeleide en ervaren trainers.

 

Met de Academy Module krijgen voetballers de kans om extra trainingen te volgen, in aanvulling op de activiteiten bij de eigen voetbalclub.

 

Met de Club Module trainen de voetballers uitsluitend bij PFA en spelen ze wedstrijden in competitieverband namens CVV Achilles Enschede. Ook spelen ze regelmatig tegen betaald voetbalclubs in oefenwedstrijden en/of toernooien.

onze locaties

Om de trainingen van PFA voor veel spelers toegankelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van twee verschillende trainingslocaties: Enschede en Enter. Als je in de regio woont, hoef je dus nooit langer dan 30 minuten te rijden om aan een training te kunnen deelnemen.

Enter-Vooruit-luchtfoto.jpg
20210921-JB_NL_20210921_7024.JPG

missie &visie

Onze visie is om door middel van talentontwikkeling meer voetbaldromen te laten uitkomen. Namelijk: zo goed mogelijk je ontwikkelen als speler en kijken waar ieders plafond ligt. Voor de ene speler is dat op hoog amateurniveau, terwijl het voor een ander misschien wel mogelijk is om professioneel voetballer te worden. Wij richten ons op de ontwikkeling om daar te komen en niet zo zeer op het beoordelen en selecteren van spelers.

 

Het is onze missie om een podium te geven aan talentvolle voetballers. De ontwikkeling van de spelers staat hierbij centraal.