top of page
20211019-JB_NL_20211019_3619.JPG

OVER ONS

We Develop Talent

WhatsApp Image 2022-06-20 at 3.37.10 PM.jpeg

overons

Prestige Football Academy (PFA) is een professionele voetbalacademie voor spelers van 10 tot 23 jaar. Met ons aanbod willen we talentvolle amateurvoetballers helpen zich verder te ontwikkelen. Dit doen we door professionele begeleiding te bieden en trainingen te verzorgen met goed opgeleide en ervaren trainers.

 

In Enschede trainen de voetballers uitsluitend bij PFA en spelen ze wedstrijden in competitieverband namens CVV Achilles Enschede. 


Wij staan voor prestatiegerichte en getalenteerde 
amateurvoetballers die zo goed mogelijk gefaciliteerd wil worden in hun ontwikkeling en in de top van het Nederlandse amateurvoetbal uit willen komen!

onze locatie

De trainingen van Prestige Football Academy vinden plaats op onze locatie in Enschede. Op het complex van Achilles Enschede hebben we de beschikking over een fraaie accommodatie, waar we al onze teams goed en professioneel kunnen faciliteren!

Enter-Vooruit-luchtfoto.jpg
20210921-JB_NL_20210921_7024.JPG

missie& visie

Onze visie is om door middel van talentontwikkeling meer voetbaldromen te laten uitkomen. Namelijk: zo goed mogelijk je ontwikkelen als speler en kijken waar ieders plafond ligt. Voor de ene speler is dat op hoog amateurniveau, terwijl het voor een ander misschien wel mogelijk is om professioneel voetballer te worden. Wij richten ons op de ontwikkeling om daar te komen en niet zo zeer op het beoordelen en selecteren van spelers.

 

Het is onze missie om een podium te geven aan talentvolle voetballers. De ontwikkeling van de spelers staat hierbij centraal.

bottom of page