top of page
_edited.jpg

AANMELDEN

We Develop Talent

ENSCHEDE
 

PFA richt zich ook op ambitieuze voetballers die de behoefte voelen om in clubverband met ons het beste uit zichzelf en de gezamenlijke activiteiten te halen. Deze talentvolle jongeren zijn altijd op zoek naar een uitdaging en willen graag steeds beter worden.

Het voetbalniveau van PFA zit tussen het amateurvoetbal en het professioneel voetbal in. De selecties en teams worden zorgvuldig samengesteld. Dit betekent dat je niet zomaar lid kan worden van de club. Wij hanteren een standaard waaraan de speler moet voldoen.

We vinden het belangrijk dat de spelers zich op hun gemak voelen en willen ze niet pushen. Het gaat vooral om plezier en het talent ontwikkelen. Echter willen alle spelers die goed bij ons passen ook echt zo fanatiek mogelijk kunnen trainen. Daarom staan wij voor een prestatiecultuur.

ENTER
 

PFA traint al meerdere jaren op wekelijkse basis - op de vrijdagen - in Enter met spelers in de leeftijdsgroep O10 t/m O20. Meer dan 100 geselecteerde spelers uit de regio Twente komen dan samen om - aanvullend op de eigen activiteiten bij de amateurvereniging - te ontwikkelen.

Door met andere spelers van hoog niveau onder begeleiding van trainers met BVO ervaring te trainen, ontstaat een trainingssituatie waarin talentvolle selectiespelers een mate van weerstand en intensiteit ervaren die zij niet gewend zijn. Hierdoor zal er al op relatief korte termijn resultaat zichtbaar zijn.

Door de kennis en het netwerk dat we hebben opgebouwd, weten we precies welke spelers potentie hebben om zich verder te ontwikkelen. Daar zullen wij de spelers ook op selecteren. We zijn dus na afloop van een trainingsstage eerlijk zijn over de ontwikkelingskansen.

Stadium

SelectieProces
DISCLAIMER

bottom of page