top of page
20210921-JB_NL_20210921_7024.JPG

SPONSOREN

We Develop Talent

sponsoring
informatie

Zoals het gezegde luidt staat binnen Achilles/PFA een belangrijke gedachtegang centraal: ‘de jeugd heeft de toekomst!’ Aan de ene kant zijn onze sponsoren in ons nu 8-jarige bestaan altijd een onmisbare factor geweest voor de ontwikkeling van jeugdige talenten. Aan de andere kant dragen wij als Achilles/PFA ook bij aan de succesvolle ontwikkeling van bedrijven. In deze win-win-situatie vergroten bedrijven hun naamsbekendheid door zich aan ons te verbinden. Daarnaast resulteert de samenwerking in een imago-boost dankzij het creëren van goodwill.


Onze Prestige Football Academy telt inmiddels 200 jonge leden die zich wekelijks inzetten om zichzelf te ontwikkelen. Wij doen er als Achilles/PFA alles aan om deze talenten daarbij maximaal te begeleiden. In dit proces bieden wij professionele begeleiding van erkende trainers, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste faciliteiten en voorzieningen. Onze professionele trainers maken het mogelijk om doelgericht te trainen en te focussen op talentontwikkeling in plaats van talentherkenning. Welk bedrijf wil zich nou niet verbinden aan een organisatie die staat voor ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit?

 

Zie je de voordelen ook in en wil je ook bijdragen aan talentontwikkeling? Neem contact met ons op en dan bespreken we onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden voor je bedrijf!

Sponsoren
 

Vele andere sponsoren gingen je voor en profiteren nu van de samenwerking met Achilles/PFA. Wil je ook tussen dit lijstje staan? Neem contact op!

bottom of page