top of page
  • Writer's pictureTimo Oving

Terugblik: PFA in actie tegen Maleisië!PFA Onder 14 en Onder 17 hebben vorige week in Epe, op de fraaie grasvelden van SV Wissel, mogen spelen tegen de nationale teams van Maleisië O13 en O16. Deze beide groepen zijn 3 weken in Nederland en treffen meerdere BVO’s om tegen te oefenen, waaronder AFC Ajax en KRC Genk. Voor ons was het een eer om tegen beide teams te mogen spelen en het ging ook zeker niet onverdienstelijk!


Onder 14, aangevuld met een aantal Onder 13 spelers, wist een hele goede partij op de mat te leggen. In de wetenschap dat Maleisië dit weekend Ajax met 4-3 wist te verslaan, wisten we al dat we aan de bak moesten. Met uitstekend spel wisten we zelfs met 1-4 te winnen!


De O17 had het in het eerste blok een stuk moeilijker. Het was even wennen aan het tempo en de intensiteit en 2 fouten werden direct afgestraft. Gelukkig toonden de o17 spelers zich snelle leerlingen, want in het tweede en zeker in het derde blok was ons veldspel van hoog niveau. De 2-0 achterstand werd omgebogen in een 2-4 winst, waarbij Wesley Acheampong een hattrick wist te produceren!


Onze dank gaat uit naar SV Wissel en de nationale teams van Maleisië!


Foto's Jasper Blaauw

209 views0 comments

Recent Posts

See All

댓글


bottom of page