top of page
  • Writer's pictureTimo Oving

PFA Aftertalk met Levi van JO13-1Voor de spelers van de PFA Clubmodule zit de eerste officiële wedstrijd van het seizoen erop. Zo ook voor Levi Dengerink, speler van Achilles JO13-1. In de rubriek PFA Aftertalk maken we uitgebreid kennis met hem.


Ha Levi, zou je jezelf eens willen voorstellen? "Ik ben Levi Dengerink en ik kom uit Rijssen. Ik zit in de eerste klas van de middelbare school Reggesteyn en voetbal al sinds mijn 5de. Tot aan afgelopen seizoen deed ik dat bij Excelsior’31. Ik speelde de afgelopen jaren op verschillende posities voorin, waarbij linksbuiten mijn favoriet is. Dit jaar heb ik de stap naar Achilles gemaakt, omdat het niveau hier hoger ligt. Ik hoop mezelf hier beter te ontwikkelen. Ook kende ik hier al verschillende teamgenoten, met wie ik op vrijdag trainde en met wie ik altijd veel plezier had."

Hoe kijk je terug op de voorbereiding en op jullie eerste officiële wedstrijd? "Wij hebben een fantastische voorbereiding gehad, waarin we als team verschillende prijzen hebben gewonnen. Het voetballen van toernooien is echt leuk om te doen. In de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Bon Boys kregen we weinig weerstand. We wonnen met 16-0. Ik houd van wedstrijden waarin de tegenstander meer weerstand biedt."

Wat wil je dit seizoen bereiken bij Achilles en PFA? "Ik hoop dat we met ons team kampioen worden en ook dat ik mezelf kan doorontwikkelen. Hierin ligt voor mezelf het doel in duels fysieker te spelen."

Dankjewel Levi! Veel succes nog dit seizoen!

Bekijk hier een greep uit de foto's van Achilles JO13-1 - Bon Boys JO13-1, gemaakt door fotograaf Jasper Blaauw.

268 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page