• Timo Oving

Olivier Amelink start per 1 juli als Hoofd van de PFA Academy-tak!Olivier Amelink, huidig trainer van FC Twente/Heracles Academie O16, maakt de overstap naar Prestige Football Academy. Dat heeft de jeugdtrainer zelf besloten na 3 jaar voor FC Twente / Heracles Academie te hebben gewerkt:


Olivier Amelink: “In de gesprekken met Roy en Kris over de visie, doorgroeimogelijkheden van PFA en mijn rol hierin, ben ik tot de conclusie gekomen dat dit een volgende stap is in mijn ontwikkeling als trainer, ondernemer en als mens. Ik geloof in de potentie van deze organisatie en kijk er naar uit om samen het concept wat er nu staat door te ontwikkelen en uitbouw te realiseren.”


Olivier zal meerdere verantwoordelijkheden gaan dragen binnen PFA.


Roy de Vos: “We zijn ambitieus. Olivier zal hoofdverantwoordelijk worden voor de PFA Academy tak (Academy trainingen en voetbaldagen, small-group trainingen, 1 op 1 trainingen), daarnaast zal hij bij de PFA clubmodule de Onder 17 onder zijn hoede nemen en samen met HJO Kris Kempers het technisch beleid gaan bepalen. Met zijn ruime ervaring is hij een zeer welkome versterking.”

759 views0 comments

Recent Posts

See All